About us

 

Knutselen met duct tape, dé nieuwe hype!

Creatape is een nieuw opstartend bedrijfje dat geleid wordt door vier jonge enthousiaste ondernemers (Juliette, Klaas, Laurent en Siel). Zij werden recentelijk geselecteerd om deel te nemen aan de  Pitch wedstrijd “Student Ghentrepreneur 2014” (wedstrijd voor beginnende ondernemers).  Zij kregen lofwaardige commentaren  van de jury rond de creatieve waarde van hun project “Creatief met duct tape”. Dit betekende voor hen dé drijfveer om ook anderen te overtuigen van hun potentieel en het was de start van hun bedrijf CreaTape, een webwinkel voor duct tape, een product waar ze allen heel sterk in geloven.  

Het doel van CreaTape is simpel; mensen op een creatieve manier aan de slag te laten gaan met Duct tape. CreaTape wil mensen aanmoedigen om naar hartenlust te experimenteren en ook en vooral hun eigen persoonlijkheid via kleur en print te uiten.  Duct tape is dan ook verkrijgbaar in tal van leuke kleurtjes en te gekke prints.  Creatape werkt met materialen die in België amper te verkrijgen zijn. 

De mogelijkheden van duct tape zijn onbeperkt en zowel jongeren als volwassenen zijn er gek op.  Je kan er écht alles mee maken (van tasjes, oorrringen, GSM hoesjes, armbandjes, bloemen, fotokaders, sleutelhangers tot het versieren en personaliseren van je fiets!). Naast het verkopen van duct tape, biedt Creatape ook verscheidene tools aan zoals snijmatten, cutters, haakjes voor oorbellen enz, om direct aan de slag te kunnen gaan.

 

Het CreaTape Team biedt ook workshops aan, waarin zij jullie graag helpen en begeleiden bij het maken van jullie meest originele duct tape creaties. Zij brengen dan de nodige materialen mee, geven uitleg en veel nuttige tips. Interesse gewekt, neem dan snel contact op via info@creatape.com.

Het CreaTape team wenst u veel knutselplezier,

Met creatieve groeten!

Juliette, Klaas, Laurent en Siel