Levering en verzending

CreaTape heeft zorgvuldig een transportpartner voor u uitgekozen. Uw online bestelling zal aan huis geleverd worden met BPost. Bij afwezigheid zal uw koerier een bericht nalaten met de datum van een volgende levering of eventueel met de plaats waar u uw pakket in de buurt kan gaan afhalen. 

CreaTape heeft er voor gekozen om met standaardprijzen te werken voor de verschillende landen, afhankelijk van het bestemmingsland. Tarieven:

 België

 5 euro

 Luxemburg  9 euro

 Nederland

 7 euro

 Noorwegen  32 euro
 Denemarken  26 euro

 Oostenrijk

 36 euro

 Duitsland

  8,5 euro

 Polen

 26 euro

 Finland

 29 euro

 Portugal

 28 euro

 Frankrijk  12,50 euro

 Spanje

 29 euro

 Griekenland

 29 euro  Tsjechië  28 euro

 Hongarije

 29 euro

 Verenigd Koninkrijk  13,50 euro

 Ierland

 30 euro

 Zweden  26 euro

 Italië

 22 euro

 Zwitserland

 32 euro


Voor verzendingen binnen België betaal je nu vanaf 25 euro geen verzendkosten meer. Voor verzendingen naar Nederland, Luxemburg en Duitsland betaal je geen verzendkosten vanaf 30 euro.

CreaTape streeft naar een snelle service en zal, in de mate van het mogelijke, de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u thuis bezorgen.  Wanneer het door u gekozen artikel in stock is, zal het binnen de 2 werkdagen worden verzonden. Verzendingen naar België worden de dag na verzending geleverd, naar Nederland is dit twee dagen.

Het is tevens ook mogelijk het pakket zelf te komen ophalen. Dit wordt op afspraak met u geleverd, indien u deze optie kiest zal u een email ontvangen zodra het pakketje voor u klaarligt. Voor ophaling worden uiteraard geen verzendkosten gerekend.

CreaTape staat zelf in voor de verpakking van de bestelde pakketjes, maar indien u toch zou vaststellen dat er breuk of beschadigingen zijn, gelieve ons binnen de 5 werkdagen na ontvangst op de hoogte te brengen via info@creatape.com zodat wij dit zo goed mogelijk kunnen opvolgen. Wij vragen u desgevallend een foto te sturen van de beschadigde goederen.

Voor meer info kunt u de  Algemene voorwaarden raadplegen.